Vždy se říká, že nejhorší vztahy jsou mezi tchýní a snachou. A opravdu vám můžu říct, že to tak skutečně je. Já mám tchýni, se kterou jsem si ze začátku hodně rozuměla, byla opravdu velice zábavná. Pěkně jsme si spolu vždycky popovídali, řekli jsme si svoje trápení, svoje starosti, radosti. Ale nejhorší bylo, až se mi narodila moje malá dceruška. Nejhorší na tom bylo, že mě ve všem chtěla kritizovat, chtěla mi ublížit a chtěla ze mě udělat tu nejhorší matku. Tohle je to nejhorší, co se opravdu novopečené mamince může stát. Protože každá maminka si chce vyzkoušet na miminku, jak umí o ně pečovat, jak všechno zvládá, a chce být prostě dokonalou mámou, ale tchýně vám do toho zasahuje natolik, že opravdu je to až k nevydržení.

Dítě

Takové věci by se opravdu neměly vůbec dít, protože tchýně je od toho, aby dítě rozmazlovala a aby neburcovala matku. Tchýně sama byla matkou, ale myslím si, že opravdu to dělají hlavně ženy, které opravdu v životě byly velmi nespokojené, otrávené, a vůbec nejsou nějak ohleduplné. Přesně taková ta moje tchýně byla, a byla jsem z toho velice vyčerpaná. To, že do vás někdo hučí naprosto každý den, je opravdu velmi nepřijatelné, ale všechno jsem tohle musela trpět, a mému příteli, protože jsme nebyli vžití, to bylo jedno.

Žena

Vůbec tohle nevnímal, myslel si, že jsem se docela zbláznila, ale opravdu vám můžu říct, že kdo tohle nezažije, tak nikdy nemůže uvěřit, co se zažít s tchýní dá. Rozhodně, když si vyberete partnera, je nejlepší poznat jeho rodinu, ale i to není zaručené, že se tchýně nezmění a že prostě bude opravdu velice protivná, bude vás urážet, a bude to pro vás až nepřijatelně kruté. Rozhodně, kdo tohle nezažije, nepochopí. Protože, aby vám tchýně zasahovala do dítěte, je opravdu velice něco absolutního, ale děje se to, a nejsem jediná na světě. Nejhorší na tom ale je, že to vždy bude vaše tchýně, ať se vám to líbí, či nikoliv.