V dnešním světě, kdy má doma každé zvíře, tak je to podle mého názoru opravdu důležité. A také to je výhodné, protože jsem se dozvěděla, že ti lidé, kteří mají doma zvíře, tak jsou na tom také psychicky lépe. A já si myslím, že nějaká pravda na tom bude. Protože když jsem ještě byla smutná z rozchodu s partnerem, tak jsem si potom pořídila domů krásné štěně. Ne, nebylo to jenom kvůli tomu, abych se zabavila. Neměla jsem v plánu potom dát to štěně pryč. A tak jsem si řekla, že nejlepší na smutek bude, když si opravdu pořídím nějaké štěně. Ani nevíte, jak mi potom bylo dobře, když jsem potom v posteli měla své štěňátko.  

Prarodiče měli slepice.

Měla jsem za to opravdu ráda. Nyní už je to šest let a mého pejska stále mám. Opravdu si ho nemohu vynachválit. Pokud i vy jste smutní anebo potřebujete třeba nějakou společnost, tak si myslím, že pes anebo kočka pro vás budou opravdu tou nejvíce vhodnou volbou. Tohle říkal tehdy i můj dědeček. Můj dědeček měl několik psů a také několik koček. Můj dědeček byl opravdu veliký milovník zvířat. Také jsme dříve chovali králíky a slepice. Jenomže později, když už prarodiče nebyli, tak jsme se některých zvířat museli vzdát. My s rodinou máme opravdu náročnou práci.

Od slepic máte vajíčka.

Máme složité zaměstnání, které je náročné na čas a občas také na psychiku. Takže jsme se králíků a slepic museli bohužel zbavit. Opravdu hodně mě to mrzelo, protože jsem na to byla zvyklá bydleli jsme na vesnici. Ale říkám si, že když už máme odrostlé děti, že bychom si zase mohli pořídit třeba alespoň dva králíky na mazlení a několik slepic. Přece jenom domácí vajíčka jsou nejlepší. Řekla jsem si, že by tohle nebylo na škodu. Dokonce mě potěšilo, že i můj partner tohle řekl. Můj partner řekl, že když už také jsem si tehdy pořídila štěně, že bychom si mohli pořídit i několik slepic. Podle mě jsou slepice praktické.