Je opravdu hrozné, že když se rozejdete se svým partnerem anebo s manželem, tak potom máte opravdu špatné vztahy a nejhorší je, když máte malé děti. Děti opravdu hodně snáší, když se jejich rodiče hádají. Jenomže někdy bohužel tohle nejde vůbec ovlivnit. My jsme se s partnerem také rozešli, když našemu synovi byly dva roky malého syna, jsem získala celkem jenom já do péče. A potom to začalo, protože bývalý partner si našel partnerku, kterou si potom vzal také za ženu a o syna potom ztrácel zájem. Když byl ještě svobodný a byl sám, tak jsi syna bral třeba i dvakrát nebo třikrát týdně.

Bývalý partner není hodný.

Potom, když si našel partnerku vlastně svoji manželku, tak si ho bral stěží jednou nebo dvakrát za měsíc. A tohle jsem vůbec nechtěla dopustit, protože syn byl na svého otce opravdu hodně zvyklý a chtěl jet právě za svým otcem. Jenomže jak jsem tohle měla udělat, jak mám donutit nějakého muže vlastně synova otce, aby si bral svého syna? Řekla jsem mu, aby si ho bral alespoň 1 týdně, i když tohle sliboval, aby naše vztahy byly opravdu v normě a byly kvalitní, tak stejně tohle nikdy nedodržel. Navíc jsem také si chtěla najít partnera, ale to nešlo, když jsem měla stále doma syna. Vlastně jsem nemohla jít ani na rande.

Muži jsou někdy sví.

Nemohla jsem ani s kamarádkami se chodit někam pobavit do baru anebo někam se podívat za zábavou. Chtěli jsme s kamarádkami také chodit do kina, ale bohužel jsem nemohla. Potom to nakonec dopadlo tak, že naše kamarádské vztahy také nějak ochladly. Moje kamarádky už mě nezvali na různé večírky, protože věděly, že na ně bohužel nedorazím, že na jejich večírky nepřijdu, protože mám dítě a nemám. A nemá mi ho, kdo dítě pohlídat. I když partner slibuje, že ho pohlídá, tak bohužel vždycky z toho sejde, partner jednoduše nechce a myslím si, že mu to zakazuje jeho manželka. Protože jinak si to vysvětlit nedokáži.