Věděli jste o tom, že móda se točí stále dokola a víte, jaký já to myslím například to, že v devadesátých letech byly populární džíny, které byly opravdu hodně široké. Říkalo se jim zvonáče. Také se jim říkalo zvonové široké džíny. Vzpomínám si, že já jsem jich měla opravdu hodně, ale až později, asi až po půl roce. Co byly moderní u rodičů jsem stále škemrala, aby mi pořídili alespoň dvoje zvonáče. Rodiče říkali, že na to nemají finance. Já chápu, že v té době to bylo velice drahé, protože to bylo moderní, ale přála jsem si je. Potom na Vánocích jsem dostala jedny zvonové kalhoty od babičky a druhé zvonové kalhoty také od svých rodičů.

Džíny jsou nestárnoucí.

Ani nevíte, jak jsem byla nadšená a co to pro mě znamenalo. Téměř mě to dojalo. Potom asi po 6 letech nebo i více se tyto zvonové kalhoty zase vrátily tam, odkud přišly, takže už nebyly vůbec moderní. Potom se nosila taková móda, že se nosily úplně tenké upnuté džíny. Říkalo se jim skinny džíny anebo slim džíny. Určitě si také pamatujete a určitě jste je také nosili, ale dnešní doba je zase úplně jiná. Vrátila se zpátky do té doby, kdy se nosily zvonové džíny.

Také jsem nosila rovné džíny.

Zvonové džíny jsem si pořídila teprve včera, stále jsem si nemohla zvyknout, že už nebudu nosit své oblíbené skinny džíny anebo slim džíny, ale řekla jsem si, že když je moderní, zase zvon, neboli zvonové džíny, že se také pořídím. Měla jsem zrovna štěstí, že v obchodě, kde jsem byla, tak tam měli zrovna padesátiprocentní slevy na všechny džíny, takže jsem si koupila tyto dvoje krásné zvonové džíny a jsem s nimi opravdu maximálně spokojená. Myslím si, že jsem s nimi omládla, protože ve svých šestnácti a sedmnácti letech jsem je nosila stále nonstop. Potom jsem se také přeorientovala na oblíbené volné maskáčové kalhoty, které byly také opravdu hodně populární. A vy už máte volné zvonové džíny?